top of page

lør. 06. aug.

|

Båstad V

BotaniCar i Sverige

En motorbegivenhed baseret på nuværende trends og fremtidsvisioner på Norrvikens Trädgårdar som er et af Sveriges mest berømte haveanlæg og et eldorado for haveentusiaster.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
BotaniCar i Sverige
BotaniCar i Sverige

Tid og sted

06. aug. 2022, 08.00 – 17.20

Båstad V, Kattviksvägen 233, 269 91 Båstad, Sverige

Om eventet

RIDE THE FUTURE

BotaniCar er en oplevelse, hvor bil- og bilindustriens fokus på innovation, design, teknologi og miljø væves sammen med natur, skønhed, spektakulært design og funktionalitet med fornøjelse.

En motorbegivenhed baseret på nuværende trends og fremtidsvisioner. Rundt om i verden arbejder visionære, innovatører og forskere på forskellige løsninger, der gør os mindre afhængige af fossile brændstoffer - Der findes allerede førerløse, elektriske lastbiler og snart måske endda flyvende taxaer.

ØJEBLIK

En passioneret fotoudstilling i samarbejde med THE PHOTOGALLERY

Fotografer fanger øjeblikket. Tænk, hvis vi alle prøvede at se vores kære igen, at vi skulle blive mindet om og havde tid til at se hinanden, virkelig se hinanden. Denne handling ville sikkert være en måde at leve mere lidenskabeligt gennem livet på?

VERDEN I EN HAVE

 En udstilling om Norrvikens haver og grundlæggeren Rudolf Abelin

Udstillingsproducenten Eva Canebro visualiserer historien om grundlæggeren og visionæren Rudolf Abelin, tiden og menneskene omkring ham. I glaspavillonerne, der støder op til Victoria House, præsenteres udstillingen "Verden i en have".

Norrvikens Trädgårdar er et af Sveriges mest berømte haveanlæg og et eldorado for haveentusiaster, Norrvikens haver blev i 2006 kåret som Sveriges smukkeste parkanlæg hvis historie går helt tilbage til 1905 hvor Rudolf Abelin begyndte anlægningen af dette parkanlæg, og åbnede for offentligheden i 1920 og samtidig Europas næstsmukkeste. Her kan du bl.a. opleve seks forskellige stilhaver beliggende på hele 14 hektar afgrænset af havet og den skovklædte Hallandsås.  

Der er en restaurant og en cafe på Norrviken Trädgården, som de kan tage på egen hånd.

Der er også en bigård på Norrviken hvor man kan købe lækker honning eller håndlavede chokoladepraliner som er lavet helt uden konserveringsmidler hos Chocolaterian.  

Tilmelding er bindende og turen kræver 20 tilmeldinger for at gennemføres, hvis der er mindre end 20 tilmeldinger får I penge tilbage. Husk gyldig pas. Der kan købes sodavand og vand i bussen. 

Siste frist for tilmelding: 23 juli 2022

Mobilepay: 809922  Brug gerne den her link til at betale: https://bit.ly/3oA1JOC

 

Busopsamling:

Korsør St. Kl: 07:10

Ringsted St. Kl: 07:45

Kastrup AirPort Kl: 08:30

Vi glæder til at se jer til en hyggelig bustur til Norrviken i Sverige.  

På gensyn, 

Christian Gylling, Visuelt Turistservice

Billetter

 • Transport Norrviken

  Pris per person for transport og entré til Norrviken.

  650,00 kr.
  Moms: +162,50 kr. Skat+20,31 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • Betalt via MobilePay

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page